Marcel Ciolacu : Plajele Corbu, Vadu, PortiÅ£a, Sf. Gheorghe, Sulina ÅŸi : ”fac un apel la toți liderii politici, pentru că întindem prea mult coarda și este momentul să luăm o decizie”, a spus ciolacu.

Inquam photos / george călin foto: "cea mai proastă decizie este când nu iei nicio decizie", a adăugat. E și normal să ne vedem cu premierul desemnat, este. 19.10.2021 · marcel ciolacu spune că președintele klaus iohannis ar trebui suspendat din funcție. Inquam photos / george călin preşedintele psd, marcel ciolacu, a afirmat, marți aseară, că, în opinia sa, preşedintele klaus iohannis ar trebui suspendat din funcţie, însă mai întâi trebuie rezolvată actuala criză politică, românia neavând guvern.

UCB vrea să înființeze un muzeu dedicat sculptorului from www.gds.ro
Este momentul să se ia o decizie pentru a rezolva criza politică, a declarat joi dimineață, la sediul psd, liderul partidului, marcel ciolacu. E și normal să ne vedem cu premierul desemnat, este. "cea mai proastă decizie este când nu iei nicio decizie", a adăugat. "fac un apel la toți liderii politici, pentru că întindem prea mult coarda și este momentul să luăm o decizie", a spus ciolacu. Inquam photos / george călin preşedintele psd, marcel ciolacu, a afirmat, marți aseară, că, în opinia sa, preşedintele klaus iohannis ar trebui suspendat din funcţie, însă mai întâi trebuie rezolvată actuala criză politică, românia neavând guvern. Inquam photos / george călin foto: 19.10.2021 · marcel ciolacu spune că președintele klaus iohannis ar trebui suspendat din funcție.

"fac un apel la toți liderii politici, pentru că întindem prea mult coarda și este momentul să luăm o decizie", a spus ciolacu.

Este momentul să se ia o decizie pentru a rezolva criza politică, a declarat joi dimineață, la sediul psd, liderul partidului, marcel ciolacu. 19.10.2021 · marcel ciolacu spune că președintele klaus iohannis ar trebui suspendat din funcție. "cea mai proastă decizie este când nu iei nicio decizie", a adăugat. Inquam photos / george călin preşedintele psd, marcel ciolacu, a afirmat, marți aseară, că, în opinia sa, preşedintele klaus iohannis ar trebui suspendat din funcţie, însă mai întâi trebuie rezolvată actuala criză politică, românia neavând guvern. Inquam photos / george călin foto: E și normal să ne vedem cu premierul desemnat, este. "fac un apel la toți liderii politici, pentru că întindem prea mult coarda și este momentul să luăm o decizie", a spus ciolacu.

Inquam photos / george călin foto: E și normal să ne vedem cu premierul desemnat, este. "fac un apel la toți liderii politici, pentru că întindem prea mult coarda și este momentul să luăm o decizie", a spus ciolacu. Este momentul să se ia o decizie pentru a rezolva criza politică, a declarat joi dimineață, la sediul psd, liderul partidului, marcel ciolacu. Inquam photos / george călin preşedintele psd, marcel ciolacu, a afirmat, marți aseară, că, în opinia sa, preşedintele klaus iohannis ar trebui suspendat din funcţie, însă mai întâi trebuie rezolvată actuala criză politică, românia neavând guvern.

Inquam photos / george călin foto: Liviu Dragnea ÅŸi Codrin Åžtefănescu, aÅŸteptaÅ£i cu fanfara
Liviu Dragnea şi Codrin Ştefănescu, aşteptaţi cu fanfara from www.romaniatv.net
19.10.2021 · marcel ciolacu spune că președintele klaus iohannis ar trebui suspendat din funcție. E și normal să ne vedem cu premierul desemnat, este. "fac un apel la toți liderii politici, pentru că întindem prea mult coarda și este momentul să luăm o decizie", a spus ciolacu. Este momentul să se ia o decizie pentru a rezolva criza politică, a declarat joi dimineață, la sediul psd, liderul partidului, marcel ciolacu. Inquam photos / george călin foto: "cea mai proastă decizie este când nu iei nicio decizie", a adăugat. Inquam photos / george călin preşedintele psd, marcel ciolacu, a afirmat, marți aseară, că, în opinia sa, preşedintele klaus iohannis ar trebui suspendat din funcţie, însă mai întâi trebuie rezolvată actuala criză politică, românia neavând guvern.

19.10.2021 · marcel ciolacu spune că președintele klaus iohannis ar trebui suspendat din funcție.

Inquam photos / george călin preşedintele psd, marcel ciolacu, a afirmat, marți aseară, că, în opinia sa, preşedintele klaus iohannis ar trebui suspendat din funcţie, însă mai întâi trebuie rezolvată actuala criză politică, românia neavând guvern. Este momentul să se ia o decizie pentru a rezolva criza politică, a declarat joi dimineață, la sediul psd, liderul partidului, marcel ciolacu. E și normal să ne vedem cu premierul desemnat, este. "cea mai proastă decizie este când nu iei nicio decizie", a adăugat. 19.10.2021 · marcel ciolacu spune că președintele klaus iohannis ar trebui suspendat din funcție. "fac un apel la toți liderii politici, pentru că întindem prea mult coarda și este momentul să luăm o decizie", a spus ciolacu. Inquam photos / george călin foto:

"cea mai proastă decizie este când nu iei nicio decizie", a adăugat. 19.10.2021 · marcel ciolacu spune că președintele klaus iohannis ar trebui suspendat din funcție. Inquam photos / george călin foto: "fac un apel la toți liderii politici, pentru că întindem prea mult coarda și este momentul să luăm o decizie", a spus ciolacu. Este momentul să se ia o decizie pentru a rezolva criza politică, a declarat joi dimineață, la sediul psd, liderul partidului, marcel ciolacu.

E și normal să ne vedem cu premierul desemnat, este. Doliu în Galia: Asterix È™i Obelix au rămas orfani
Doliu în Galia: Asterix și Obelix au rămas orfani from evz.ro
Inquam photos / george călin preşedintele psd, marcel ciolacu, a afirmat, marți aseară, că, în opinia sa, preşedintele klaus iohannis ar trebui suspendat din funcţie, însă mai întâi trebuie rezolvată actuala criză politică, românia neavând guvern. Este momentul să se ia o decizie pentru a rezolva criza politică, a declarat joi dimineață, la sediul psd, liderul partidului, marcel ciolacu. "cea mai proastă decizie este când nu iei nicio decizie", a adăugat. E și normal să ne vedem cu premierul desemnat, este. 19.10.2021 · marcel ciolacu spune că președintele klaus iohannis ar trebui suspendat din funcție. "fac un apel la toți liderii politici, pentru că întindem prea mult coarda și este momentul să luăm o decizie", a spus ciolacu. Inquam photos / george călin foto:

"cea mai proastă decizie este când nu iei nicio decizie", a adăugat.

E și normal să ne vedem cu premierul desemnat, este. "cea mai proastă decizie este când nu iei nicio decizie", a adăugat. 19.10.2021 · marcel ciolacu spune că președintele klaus iohannis ar trebui suspendat din funcție. Inquam photos / george călin foto: Inquam photos / george călin preşedintele psd, marcel ciolacu, a afirmat, marți aseară, că, în opinia sa, preşedintele klaus iohannis ar trebui suspendat din funcţie, însă mai întâi trebuie rezolvată actuala criză politică, românia neavând guvern. Este momentul să se ia o decizie pentru a rezolva criza politică, a declarat joi dimineață, la sediul psd, liderul partidului, marcel ciolacu. "fac un apel la toți liderii politici, pentru că întindem prea mult coarda și este momentul să luăm o decizie", a spus ciolacu.

Marcel Ciolacu : Plajele Corbu, Vadu, PortiÅ£a, Sf. Gheorghe, Sulina ÅŸi : "fac un apel la toți liderii politici, pentru că întindem prea mult coarda și este momentul să luăm o decizie", a spus ciolacu.. Inquam photos / george călin foto: Inquam photos / george călin preşedintele psd, marcel ciolacu, a afirmat, marți aseară, că, în opinia sa, preşedintele klaus iohannis ar trebui suspendat din funcţie, însă mai întâi trebuie rezolvată actuala criză politică, românia neavând guvern. Este momentul să se ia o decizie pentru a rezolva criza politică, a declarat joi dimineață, la sediul psd, liderul partidului, marcel ciolacu. E și normal să ne vedem cu premierul desemnat, este. "fac un apel la toți liderii politici, pentru că întindem prea mult coarda și este momentul să luăm o decizie", a spus ciolacu.